- - - --

 
Asiakaspalvelu
ma-pe klo 9-15
puh. 010 841 1818
asiakaspalvelu(at)ekjh.fi


Kukkuroinmäen käsittelykeskus

Pilaantuneet maat

Pilaantuneiden maiden käsittely ja vastaanotto perustuu ympäristöviranomaisen antamaan lupaan sekä maaperän puhdituksesta annettavaan ympäristöviranomaisen päätökseen.

Etelä-Karjalan Jätehuolto antaa tarjouksia vastaanotettavista pilaantuneista maista. Maiden vastaanotto tapahtuu joko käsittelykentille tai suoraan loppusijoitusalueille. Kuljettajalla tulee olla mukanaan siirtoasiakirja, josta selviää maalaji, haitta-aineet ja niiden pitoisuudet, laskutusyhteystiedot sekä kohteen tiedot. Saapuvista kuormista tulee ilmoittaa etukäteen.

Etelä-Karjalan Jätehuolto voi ottaa käsiteltäväkseen öljyillä, raskasmetalleilla, dioksiineilla- ja furaaneilla, kloorifenoleilla, PAH-yhdisteillä ja torjunta-aineilla pilaantuneita maita. Käsittely tapahtuu haitta-aineen mukaisesti, joko kompostoimalla, stabiloimalla, kiinteyttämällä tai kapseloimalla.

Puhdistetut maat hyödynnetään käsittelykeskuksen alueella jätteiden peittomaina sekä kenttien rakenteina tai loppusijoitetaan joko tavanomaisen jätteen tai vaarallisen jätteen tasoiselle loppusijoitusalueelle. Jätevedet kerätään erikseen ja käsitellään jätevedenpuhdistamolla.

 

Pilaantuneen maan siirtoasiakirja:

Kuljetettaessa pilaantuneita maita Kukkuroinmäen
käsittelykeskukseen tai muuhun vastaanottopaikkaan tulee kuorman mukana toimittaa siirtoasiakirja.

 

Lisätietoja ja tarjoukset pilaantuneiden maiden vastaanotosta:

 

 

 

 

Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy, Hulkonmäentie 130, 54190 Konnunsuo Y-tunnus: 1056645-4