Imatran ja Toikansuon Hyödyksi-asemille kesäaukioloajat voimaan

1.4.2020

Imatran ja Toikansuon Hyödyksi-asemilla siirrytään kesäaukioloaikoihin huhtikuun alussa. Talviaikaa laajemmat kesäaukioloajat ovat voimassa Imatran ja Toikansuona asemilla marraskuun loppuun saakka ja pienempien kuntien asemilla toukokuun alusta lokakuun loppuun.

Asemakohtaiset aukioloajat voit tarkistaa tästä linkistä.

Imatran Hyödyksi-asema

Huomoithan koronaepidemian aikana ohjeistuksemme jäteasemalla asiointiin. Otamme asemille kerrallaan enintään kymmenen asiakasta. Pidäthän myös riittävän (vähintään 1,5 metrin) etäisyyden muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

Näin asioit Hyödyksi-asemalla koronepidemian aikana.

Lisätietoja: asiakaspalvelu- ja viestintäpäällikkö Mari Ilvonen,
puh. 010 841 1807, mari.ilvonen@ekjh.fi

  • Tags :