Veloitukseton kotitalouksien pienkuormien vastaanotto syyskuussa 2017

28.8.2017

Etelä-Karjalan Jätehuolto tarjoaa kotitalousasiakkaille maksuttoman jätteiden vastaanoton miehitetyillä Hyödyksi-asemilla ja Kukkuroinmäen käsittelykeskuksessa taas syyskuussa.

Veloitukseton vastaanotto koskee kotitalouksilta tulevia pieneriä, eli henkilöauton peräkärrikuormia ja pakettiautollisia. Vastaanotettavat jätteet ovat esimerkiksi rakennus- ja purkujätettä tai käyttökelvottomia huonekaluja. Maksutta saa toki syyskuussakin tuoda myös vaarallisia jätteitä, sähkölaitteita, metalliromua ja puutarhajätteitä, mutta niitä otetaan vastaan veloituksetta ympäri vuoden. – Jos haluaa päästä eroon esimerkiksi pelkästä vanhasta jääkaapista, ei sen kanssa kannata lähteä jonottamaan ilmaiskampanjan aikaan, kun sen voi tuoda ilmaiseksi muulloinkin, vinkkaa vaakaoperaattori Piia Myllärinen. Maksuton kampanja ei koske asbestijätettä, kreosoottikyllästettyä puuta (esim. ratapölkyt ja sähkötolpat), eikä Jelppi-palvelun kautta tuotavia jätekuormia.

Huom! Räjähteitä, kuten ilotulitteita, hätäraketteja tai ammuksia, emme ota lainkaan vastaan. Ne tulee palauttaa aina kyseisten tuotteiden myyjille tai poliisille.

Lisätietoja: viestintäkoordinaattori Tiina Virtanen puh. 010 841 1837,tiina.virtanen(at)ekjh.fi

  • Tags :