Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Etelä-Karjalan Jätehuollolle Yhteiskunnallinen yritys -merkin

8.6.2017

Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena laadukkaista ja monipuolisista jätehuoltopalveluista. Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy toimii kiertotalouden periaatteen mukaisesti palauttaen mahdollisimman paljon jätteistä hyötykäyttöön ja näin pystytään samalla vähentämään jätehuollon hiilijalanjälkeä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia eri toimialoilla ja näitä yrityksiä yhdistää se, että nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

Etelä-Karjalan Jätehuolto tuottaa vastuullisesti ja tehokkaasti yhteiskunnallista palvelua, joka turvaa maakuntamme pysymisen elinvoimaisena elämiselle ja yrittämiselle. ”Päätimme hakea Yhteiskunnallisen yrityksen merkkiä osoitukseksi yhtiömme pitkäjänteisestä toiminnasta maakunnallisen jätehuollon kehittämiseksi”, kertoo Etelä-Karjalan Jätehuollon toimitusjohtaja Mika Suomalainen.

Yhteiskunnalliset yritykset eivät tavoittele suurinta mahdollista voittoa vaan tuottavat myös yhteiskunnallista tai ekologista hyvää toiminnallaan. Etelä-Karjalan Jätehuolto toimii kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti ja taloudellisesti. Näin asiakas hyötyy jatkuvasti kehitettävistä kustannustehokkaista palveluista ja myös vahinkoriskit ja päästöt ympäristöön pienenevät kun toiminta on turvallista. On ilo saada Etelä-Karjalan Jätehuolto mukaan Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttäjien joukkoon toteaa Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.


Lisätietoja:

Mari Ilvonen, asiakaspalvelu- ja viestintäpäällikkö, Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy, p. 010 8411 807, mari.ilvonen(at)ekjh.fi

Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, 040 674 8773, niina.ollikka(at)avainlippu.fi 

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. Lista kaikista merkin käyttöoikeuden saaneista yrityksistä löytyy liiton kotisivuilta http://suomalainentyo.fi

  • Tags :